Priser og betingelser

Prisopplysning

Kostnadene ved et oppdrag bil først og fremst avhenge av hvor mye tid som er medgått på arbeid med oppdraget. Ordinær timesatsen pr. 2024 er kr 2.950,- + mva. Arbeidsøkten rundes opp til nærmeste 15 minutter. Ved flere økter samme dag vil øktene ofte slås sammen til en større tidspost.

Den ordinære timesprisen forutsetter at vi arbeider innenfor vår spisskompetanse. Dersom vi påtar oss oppdrag utenfor spisskompetansen vår vil vi regelmessig tilby bistanden til en lavere timesats. Hva som gjelder i din sak vil fremgå i klientavtalen/oppdragsbekreftelsen.

Klienten kan i samråd med advokaten fastsette rammer for arbeidsomfanget ved en sak.

Vi gir kostnadsestimater ifm. med saksoppstart.

Subsidiering av advokatkostnader – rettshjelpsdekning, fri rettshjelp og erstatning

Vi vil opplyse deg om, og bistå deg med, å få dekket dine advokatutgifter.

Svært mange av sakene vi jobber med innebærer en forsikringsmessig tvist hvor du som klient har rett på advokatutgifiene dekket av ditt forsikringsselskap. Vi opplyser deg om dette der vi ser slik mulighet, og bistår med søkndasprosessen.

I andre tilfeller, da særlig innenfor arbeidsrettens område, hender det klienten møter inntektsgrensene for fri rettshjelp fordi man etter oppsigelse eller avskjed blir arbeidsledig. I slikt tilfelle bistår vi med å søke sakskostnadene dekket av ordningen med fri rettshjelp.

I mange saker, både arbeidsrettslige og kjøpsrettslige, foreligger det lovhjemmel for erstatningsansvar knyttet til advokatutgifter. I slikt tilfelle bistår vi med å fremme og innkreve erstatning når vilkårene for dette er til stede.

I saker om fusk er sakskostnadene i sin helhet dekket av studieinstitusjonen.  

Medlem av advoaktforeningen

Advokatfirmaet Verito AS følger advokatforeningens regler for god advokatskikk. Dette innebærer bl.a. at du ved oppdrag skal få opplyst timesats, og hvordan salæret beregnes.

Verken Advokatfirmaet Vertito AS eller klient er forpliktet til utførelse og betaling for oppdrag før skriftlig oppdragsbekreftelse foreligger.

“No cure – no pay” og suksesshonorar

Som et utgangspunkt tilbys ikke bistand etter “no cure – no pay”. Imidlertid kan vi i noen tilfeller tilby risikoavlastningsavtale gjerne benevnt som suksesshonorar. Det innebærer i korte trekk en rabatt på timesprisen om saken tapes, og et påslag i timesprisen om saken vinnes. Ta kontakt med din advokat om du ønsker å sjekke mulighetene i din sak.

Klientavtalen

Dersom vi blir enige om å starte sak vil du motta oppdragsbekreftelse og kopi av aliminnelige oppdragsvilkår. Dette utgør klientavtalen mellom deg og Advoaktfirmaet Verito AS. I tillegg gjelder ev. enighet som er kommet i stand ifm. opprettelse av oppdrag, feks. avtale om å bruke et maksimalt antall timer på saken eller tilsvarende. 

Faktura

Faktura sendes som utgangspunt månedlig, med mindre det er snakk om et svært lavt utestående beløp. Vedlagt fakturaen følger timeliste. Advokaten skriver her notater over tidsbruken, og hvilket arbeid som er utført. Har du spørsmål til fakturaen eller timelisten sender du dette i første omgang til advokaten som har bistått.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om priser og betingelser, kan du kontakte oss på: post@verito.no

 

Kontakt oss

Send en henvendelse i skjemaet under, så vil vi komme tilbake med hva vi kan bistå deg med.

    X
    Kontakt oss